Utedag

I dag har vi pulat ute på tomten. Vi har satt upp gungorna, tagit fram rutschkanan, höjt styre och sadel på Emils cykel, vi har krattat upp en massa grenar och kottar, eldat i tunnan och Ella har bjudit oss på kaffe i lekstugan ;-)
Ella blev SKITFÖRBANNAD rent ut sagt när vi tog fram Emils cykel och hon inte hade nån!! "Min kykkel, min kykkel då!!??" gormade hon på oss!! Stackarn =(
Men vi har faktiskt beställt en trehjuling åt henne. Vi hoppas att den kommer nu i veckan.
Hon får den som en tidig 2 års present....Vi misstänkte att hon skulle vilja ha en cykel och det verkade lite trist att behöva längta efter en egen cykel och inte få nån förrän i september tyckte vi...
Å efter dagens reaktion känns det bra att den redan är på väg =)
Åka skottkärra e skoj de!!
Emils nya tillskott i tågsamlingen "Mtombi". Han blev så glad när han öppnade sitt påskägg hos mormor och morfar igår, att han inte ens brydde sig om att det inte fanns nåt godis i det =) Fast strumporna som oxå låg däri brydde han sig inte heller om ;-)
.
Vi åt Pizza till middag....å jag e så överjäst!!! Hela magen känns som en sladdrig pizzadeg nu :-/
Blir till att springa långt i morgon... som straff åt mig själv för allt hemskt onyttigt jag stoppat i mig i helgen. (Fast om jag ska förbränna allt det måste jag nog kuta till Sundsvall eller nåt...) Men en liten runda e ju bättre än ingen ;-)
.
//Tjillevippen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0